logo
magneet1
Welkom op de website van Maassluis Punt

Dr. Kuyperkade 25, 3142 GC Maassluis

De Binnenloperpas

BINNENLOPERACTIE

Tegen inlevering van 700 punten ontvangt u een unieke Maassluis kaarsDe binnenloperpas is in september 2007 geïntroduceerd. Het is een spaarsysteem waarbij veel winkeliers zijn aangesloten. Deze winkeliers zijn te herkennen aan de rode loper welke buiten voor de deur ligt.

Voor iedere euro die besteed wordt, wordt 1 punt op de binnenloperpas gespaard. Deze punten worden bij de desbetreffende winkelier op de pas gezet.


Wanneer er 1700 punten gespaard zijn dan kunnen deze bij het Maassluis Punt inwisselen worden voor een waardecheque van € 12,50 welke alleen besteed kan worden bij de deelnemende winkeliers. 

Heeft men 700 punten dan kan men dit direct in de winkel besteden voor € 5,00. Zo zijn er winkeliers die aanbiedingen hebben waarmee de binnenloperpas gebruikt kan worden. Iedere zaterdag tussen 4 en 5 uur krijgt men dubbele punten bijgeschreven.


Wanneer de passen beschadigd zijn dan kunnen deze omgewisseld worden bij het Maassluis Punt. De punten worden dan naar een nieuwe pas overgeschreven.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van de binnenloper

Via deze website kunt u zelf inloggen met uw eigen pasnummer en direct het saldo opvragen dat op de pas staat. Onder het kopje 'acties' vindt u alle aanbiedingen van de ondernemers met betrekking tot de binnenloper.